Ensimmäisenä esittelyssä on Ari Virtanen, Codeax SAFE -ohjelman keksijä ja Codeax Oy:n toimitusjohtaja, jonka hommiin kuuluvat yrityksen päivittäisen tekemisen kapellimestarointi, ideasampona toimiminen sekä toisinaan lennokkailla ideoilla harmaiden hiusten aiheuttaminen työkavereille.

Olen Ari Virtanen ja toimin Codeax Oy:n toimitusjohtajana – työkseni ideoin, kehitän ja innovoin. Olen tuki ja turva silloin kun Codeaxilla sitä tarvitaan.

Ennen Codeaxin perustamista tein mielenkiintoisen ja pitkän uran AX-Suunnittelussa ympäristö- ja turvallisuustekniikan haasteellisten ja monipuolisten projektien vetäjänä. Koulutukseltani olen AMK-insinööri ja tällä hetkellä suoritan YAMK tutkintoa. Vapaa-aikani vietän Teiskossa yhdessä vaimoni Meritan, koiramme Pullan ja kissamme Miirun kanssa, ja toisinaan nautimme perheen kolmen jo aikuisen lapsen vierailuista. Lisäksi perheeseemme on vuosien varrella kuulunut useita toinen toistaan hellyttävämpiä koiruuksia.

Ari Virtanen

Mottoni on “Kerralla kuntoon, se säästää aikaa ja rahaa”.

Jo vuosia sitten havaitsin, että asiakkaani tarvitsevat Codeax SAFEn kaltaista työkalua. Codeax SAFE ei ole tarkoitettu ainoastaan yrityksen vastuuhenkilöille, vaan se on työkalu kaikille kiinteistöä käyttäville. Mielestäni turvallisuus kuuluu kaikille – se on kaikkien oikeus, eikä vain jokin velvollisuus minkä hoitaminen on pakollinen, lakisääteinen paha. Juuri tästä näkökulmasta ja tähän tarpeeseen Codeax on perustettu.

Nautin työpäivistäni, kun saan auttaa asiakkaita ja pystyn ratkaisemaan heidän ongelmansa. Pidän siitä, kun minulla on monta rautaa tulessa; sillä tavalla teen omasta työpäivästäni mielenkiintoisen ja toisaalta kollegoideni työpäivästä monimutkaisen. Pidän ihmisten seurasta ja siksi tiimityö onkin minulle erittäin tärkeää.

Asun Tampereen pohjoispuolella kauniissa Teiskossa. Nautin maaseudun rauhasta ja kauniista Näsijärvestä sekä luonnon vehreydestä. Pihatyöt, nikkarointi ja kaikenlainen timpurointi vie lähes kaiken vapaa-aikani. Nautin puutarhan hoitamisesta ja pihapiirini kehittämisestä. Kylminä talvikuukausina lumitöiden lomassa jääkiekon, koripallon sekä eurooppalaisten jalkapalloliigojen seuraaminen antaa kaivattua valoa pimeään talviseen iltaan.

Luonteeltani olen kehittäjä, ideoija ja lisäksi avoin kaikelle uudelle. Uskonkin tulevaisuuden olevan mielenkiintoinen Codeaxin ympärillä. Tarkoitukseni on kehittää Codeax-tuoteperhettä erilaisilla kiinteistön käytettävyyttä parantavilla ominaisuuksilla, turvallisuus edellä. Olen innostunut hyödyntämään IoT-teknologiaa sekä erilaisia 3D-mallinnuksen tuomia etuja kiinteistön apuvälineinä. Haluan olla esimerkkinä nuorille ja kehittämisestä kiinnostuneille, ja tahdon tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden innostua turvallisuudesta. 

Kategoriat: Codeax-tiimiUratarinat