Esittelyssä tiimin uusin vahvistus Sari Tartkoy, joka on tullut tuomaan pontta Codeax SAFEn myyntiin pitkällä myyntikokemuksellaan. Sarin tehtävä on auttaa nykyisiä ja tulevia asiakkaita niin, että heidän olisi helpompi tehdä toiminnastaan turvallista. Lisäksi Sarin voi bongata esimerkiksi messuilta esittelemästä SAFEa.

Olen Sari Tartkoy, Codeaxin myyntineuvottelija, ja työtehtäviini kuuluu pääasiassa Codeax SAFEn myyminen. Aloitin työt Codeaxilla huhtikuun puolivälissä, ja pääsin heti seuraavalla viikolla mukaan Taloyhtiötapahtumaan esittelemään SAFEa taloyhtiöpäättäjille.

Ennen siirtymistäni Codeaxille olen tehnyt pitkän työuran Postilla myynnin eri tehtävissä. Viimeiset reilu 10 vuotta olin myynti­neuvottelijana puhelin­myynnissä, missä työtehtäväni sisälsivät uusasiakas­hankintaa sekä olemassa olevien asiakas­suhteiden hoitamista. Työskentelin paketti- ja verkko­kauppa­tiimissä, ja Postin palveluiden myynnin ja opastamisen lisäksi opastin yritys­asiakkaita Postin järjestelmän käyttöönotossa. Olen toiminut myös yksityis­yrittäjänä ravintola-alalla, missä yritys­toiminnan pyörittäminen on tullut tutuksi. Olen suorittanut kaupallisen tutkinnon ja suoramarkkinoinnin ammattitutkinnon.

Mottoni on ”Jokainen päivä on uusi mahdollisuus”. 

Myyntineuvottelijana työhöni kuuluu Codeax SAFEn myyminen ja mielenkiintoiset keskustelut asiakkaiden kanssa turvallisuuteen sekä erityisesti pelastus­suunnitelmiin liittyen. Nautin siitä, että jokainen työpäiväni on erilainen. Pidän työskentelystä ihmisten kanssa ja parasta onkin päästä tarjoamaan asiakkaan ongelmaan ratkaisu. Asun Kirkkonummella, joten työni hoidan pääasiassa etä­yhteyksin, mutta piipahdan Tampereen toimistolla muutaman kerran kuukaudessa.

Vapaa-ajalla tykkään käydä lenkkeilemässä ja viettää aikaa ystävien kanssa. Perheeseeni kuuluu 4 lasta, joista vanhimmat lapset asuvat omillaan. Minut kiireisenä pitävät perheen pienimmät kouluikäiset lapset ja heidän harrastuksissaan mukanaolo.

Nyt Codeaxilla olen uusien haasteiden edessä ja innolla odotan uuden oppimista turvallisuusalasta. Haluan jatkossakin työskennellä asiakasrajapinnassa myynnin parissa ja oppia myös lisää markkinoinnista. On huippua olla osana Codeaxin kasvutarinaa ja päästä oppimaan uutta!

Kategoriat: Codeax-tiimiUratarinat