The most advanced digital twin -palkinnon voittanut Codeax SAFE on digitaalinen kiinteistön turvallisuustiedon hallinta-alusta, jolla esimerkiksi pelastussuunnitelman laatiminen, päivittäminen ja jakaminen on helppoa

Miten se toimii?

Codeax SAFE perustuu kiinteistön tietojen sijoittamiseen suoraan pohjakuvien päälle erilaisten merkkien avulla, jolloin kaikki tieto on helposti havaittavissa yhdellä vilkaisulla. Kunkin pohjakuvaan sijoitettavan merkin taakse on mahdollista lisätä tietoa halutussa muodossa – esimerkiksi kuvina, videoina, äänenä, tekstinä ja linkkeinä. Kuvien ja videoiden käyttö tekee ohjelmasta kielineutraalin ja saavutettavan, jolloin raskas kääntämistyö jää pois.

Codeax SAFE auttaa sinua laatimaan ymmärrettävän pelastussuunnitelman sekä kommunikoimaan turvallisuustietoa eteenpäin vaivattomasti, ja lisäksi säilytät sen avulla muutkin kiinteistösi tärkeät tiedot yhdessä ja samassa paikassa. Ole oman arkesi sankari – helposti.

Ohjelman kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että sen käyttö on täyttäjän näkökulmasta mahdollisimman mutkatonta. Merkkien vieminen pohjakuvaan todellisuutta vastaavalle paikalle on intuitiivista ja merkin takaa avautuvan tietuekortin täyttö on vaivatonta selkeiden kenttien avulla. Codeax SAFEn avulla käyttäjien – olivat he sitten pysyviä asukkaita, päivittäisiä kävijöitä tai satunnaisia vieraita – on helppo tutustua tilojen turvallisuuteen reaaliaikaisesti. Koska ohjelmassa asiat näytetään todellisilla paikoillaan kuvallisten ja videomuotoisten ohjeiden kanssa, käyttäjän tulkintavirheiden riski pienenee.

Codeax SAFEn avulla luot ja jaat helposti esimerkiksi:

  • työpaikan pelastussuunnitelman
  • taloyhtiön pelastussuunnitelman
  • julkisten tilojen pelastussuunnitelman
  • teollisuuskiinteistön pelastussuunnitelman
  • tapahtumiin soveltuvan pelastussuunnitelman sekä
  • sisäisen pelastussuunnitelman

Sopisiko Codeax SAFE teidän kiinteistönne käyttöön? Ota selvää täällä!

Codeax SAFE on turvallinen

Tiedon jakaminen kaikille sidosryhmille on ohjelman kautta hallittua ja turvallista eri käyttäjätasojen avulla. Ohjelman tietoturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja kaikki tiedot säilytetään Suomessa sijaitsevalla, turvallisella palvelimella.

Pelastussuunnitelman avoimuus mahdollistaa halutun tiedon jakamisen myös satunnaisille vierailijoille esimerkiksi QR-koodin avulla, jolloin kaikilla tilojen käyttäjillä on pääsy ajantasaiseen turvallisuustietoon, missä ja milloin tahansa.

Codeax SAFE on joustava

Ohjelman reaaliaikainen päivitettävyys mahdollistaa nopean reagoinnin myös hätätilanteissa, joiden toteutuessa käyttäjien saataville voidaan esimerkiksi päivittää reaaliaikaiset poistumisvideot. Onnettomuuksien sattuessa ohjelman avulla voidaan lyhentää toiminnan palautumiseen kuluvaa aikaa.

Tahdot sitten työkalut työpaikan pelastussuunnitelman tekoon, koko konsernin kiinteistöjen turvallisuustiedon hallintaan tai vain yhden taloyhtiön tarpeisiin, meiltä löytyy ratkaisu sinulle.

Ohjelma on mahdollista integroida erilaisiin rajapintoihin ja modulaarisuus mahdollistaa erilaisten yrityskohtaisten moduulien lisäämisen. Skaalautuvan ohjelman avulla voit luoda pienen taloyhtiön pelastussuunnitelman, tehdä turvallisuusperehdyttämisestä helpompaa työpaikalla ja hallita koko tehdasalueen turvallisuustietoja.

Codeax SAFE kehittyy

Ohjelmaa kehitetään yhteistyössä Insta Advancen kanssa, ja kehitystyössä on mukana myös asiakkaita pilottikäyttäjinä. Ohjelmaa kehitetään koko ajan eteenpäin, ja tulevaisuudessa haluamme hyödyntää digitaalisen kaksosen tuomia mahdollisuuksia sekä pelillistää ohjelman käyttöliittymää, jolloin sen avulla turvallisuustietoutta on helppo jakaa myös lapsille ja nuorille.

Alustan visuaalisuus, intuitiivisuus ja pelinomaisuus helpottavat perehdyttämistä sekä tuovat turvallisuusasiat näkyvämmin esille helposti käsiteltävässä muodossa – mieleenpainuva ja helposti lähestyttävä formaatti vahvistaa käyttäjien turvallisuusosaamista ja ehkäisee vaaratilanteita sekä onnettomuuksia.

Oletko sinäkin valmis siirtymään turvallisuuden seuraavalle tasolle? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin pohditaan yhdessä sinulle parhaiten sopiva turvallisuusratkaisu!

Ari Virtanen
Toimitusjohtaja
+358 40 770 8663
ari.virtanen@codeax.fi