Tällä kertaa suunvuoron saa Codeaxin kesätyökoodari Vesa, joka on tullut kesän ajaksi tutustumaan Codeax SAFEen ja luomaan perustan talon sisäiselle ohjelmistokehitykselle.

Vesa kesätöissä Codeaxilla

Olen Vesa Jylhä, Tampereen ammattikorkeakoulun ohjelmistotekniikan opiskelija ja toimin Codeax Oy:n harjoittelijana tämän kesän ajan. Työnkuvaani kuuluu Codeax SAFE -ohjelmiston kehittäminen ja tarvittaessa aikaisempien ohjelmointivirheiden korjaaminen. Vapaa-aikani kuluu videopelien ja golfin parissa kavereilla höystettynä.

Toivoisin kesän aikana pääseväni syventämään osaamistani front- ja backend ohjelmoinnin saralla. Haluan myös päästä näkemään millaista on työskennellä oikean laajemman ohjelmiston parissa, eikä vain opintojen aikana kehitettyjen pienoisohjelmistojen kanssa.

Tulevaisuuden näkymiin kuuluu ensimmäisenä valmistuminen, jonka pitäisi tapahtua ensi kevään aikana. Valmistumisen jälkeen tai jo lopputyön kirjoittamisen ohella alkaa työpaikan etsintä, mutta web- ja sovellusohjelmoinnin parissa tulevaisuus tulee kuitenkin jatkumaan.

Ohjelmoinnissa kiinnostuin itse eniten siihen, että kaikkiin ongelmiin ja tehtäviin löytyy lähes aina enemmän kuin yksi mahdollinen ratkaisu. Se tuo työhön vaihtelevuutta ja pääsen jatkuvasti oppimaan uutta samalla, kun ohjelmointikielet kehittyvät.

Kategoriat: Codeax-tiimiUratarinat