Esittelyvuorossa Vesa Jylhä, jonka päätehtävänä on Codeaxin sisäinen ohjelmistokehitystyö.

Olen Vesa Jylhä, Codeaxin ohjelmistokehittäjä. Työnkuvaani kuuluu pääasiassa Codeax SAFE-ohjelman kehittäminen sekä verkkosivujen ylläpitäminen.

Polkuni Codeaxiin alkoi edellisestä työpaikastani K-raudasta, jossa työskentelin ohjelmistotekniikan opintojeni ohella. K-raudan kautta tutustuin Ariin, joka tarjosi minulle harjoittelupaikkaa Codeaxissa. Kuultuani enemmän, kiinnostuin mahdollisuudesta ja aloitinkin ohjelmistokehitysharjoittelijana keväällä 2023 ja sain kesän aikana opintoihini tarvittavat työharjoittelut suoritettua. Sain aiheen opinnäytetyötäni varten sekä mahdollisuuden jatkaa Codeaxissa työskentelyä vielä kesän jälkeenkin opintojeni ohella.

Vesa Jylhä

Jokaiseen ongelmaan löytyy useampi kuin yksi ratkaisu.

Syksyn ja talven aikana työtehtäväni koostuivat pääasiassa opinnäytetyöni suunnittelusta ja kehityksestä. Aiheena työssäni oli ”Tulostustoiminto Codeax SAFE-ohjelmaan”, joka käytännössä tarkoitti sitä, että kehitin ohjelmaan uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjä pystyy lataamaan pohja- tai asemakuvasta itselleen turvapiirroksen. Ominaisuus saatiin käyttöön alkuvuodesta 2024 ja sain opintoni päätökseen toukokuussa 2024, jolloin valmistuin Tietotekniikan insinööriksi Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Valmistumisen jälkeen minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa Codeaxissa, jonka otin ilomielin vastaan. Täällä on hyvä ja tiivis työporukka, jonka kanssa on kiva jatkaa Codeax SAFEn ja sen lisäosien kehittämistä. Odotan innolla mitä kaikkea tulen täällä oppimaan niin ohjelmistonkehityksestä kuin turvallisuusalastakin.

Vesan kesätyötarinan voit lukea täältä: https://codeax.fi/kesatoissa-codeaxilla/

Esimerkki kiinteistön tulostettavasta turvapiirroksesta
Kategoriat: Codeax-tiimiUratarinat