Esittelyvuorossa on tällä kertaa Jenna Jyrinki, Codeaxin toinen ohjelmisto­kehitys­koordinaattori, jonka vastuulla on Codeax SAFEn kehittäminen, asiakkaiden opastaminen SAFEn saloihin sekä erilaisten turvallisuus­projektien kanssa työskenteleminen.

Olen Jenna Jyrinki, toinen Codeax Oy:n ohjelmisto­kehitys­koordinaattoreista. Työssäni osallistun Codeax SAFEn kehitykseen, asiakas­yhteis­työhön sekä erilaisiin turvallisuus­projekteihin. 

Ennen siirtymistäni Codeaxille työskentelin lähes neljä vuotta AX-Suunnittelussa ympäristö- ja turvallisuus­tekniikan yksikössä Arin vetämässä turvallisuus­tiimissä. Tehtäviini kuului monipuolisesti muun muassa pelastus­suunnitelmien, räjähdys­suojaus­asiakirjojen sekä vaaran- ja riskin­arviointien laadintaa ja päivittämistä yhdessä asiakkaiden kanssa. AX-Suunnitteluun ja sieltä edelleen Codeaxille päädyin turvallisuus­tekniikan opintojeni ansiosta. 

Jenna Jyrinki

Mottoni on ”Kysyvä ei tieltä eksy”. 

Ohjelmistokehityskoordinaattorina työhöni kuuluu olennaisena osana myös asiakastuki. Olemme suunnitelleet Codeax SAFEn käytön mahdollisimman helpoksi, mutta toki asiakkailla voi aina tulla eteen mieltä askarruttavia kysymyksiä joko itse ohjelmaan tai yleisesti turvallisuusasioihin liittyen. Näissä tilanteissa olemme aina käytettävissä ja asiakkaan tukena. Haluan olla mukana auttamassa asiakkaita ylläpitämään ja kehittämään toimintansa turvallisuutta sekä edistämässä yleistä turvallisuuskulttuuria.  

Vapaa-ajallani vietän aikaa mielelläni hevosten tai käsitöiden parissa. Satunnaisesti harrastan myös suunnistusta ja muuta metsässä seikkailua. Suunnistajien joulu ja juhannus eli Jukolan viesti on muodostunut odotetuksi perinteeksi, sillä olemme osallistuneet lähes samalla joukkueella Venlojen viestiin jo yhdeksänä vuotena.

Kategoriat: Codeax-tiimiUratarinat